AI in AEC 2025

AI in AEC 2025

AI in AEC 2025

Artificial Intelligence in Architecture, Engineering and Construction

Maailman ensimmäinen rakennetun ympäristön tekoälykonferenssisarja kokoaa maaliskuussa 2025 jälleen yhteen rakennetun ympäristön tekoälyosaajat ja tekoälystä kiinnostuneet. AI in AEC 2025 järjestetään 19.-20.3.2025 hybriditoteutuksena Helsingissä!
Tapahtuma järjestetään nyt viidettä kertaa ja edellinen toteutus keväällä 2024 keräsi yhteensä 265 osallistujaa 39 maasta saaden erinomaista palautetta sisällöstään.

Tapahtuman ohjelma rakennetaan avoimen puhujahaun kautta ja verkkosivuilla on mahdollista jättää esitelmäehdotuksia 1.10.2024 saakka.
Ensimmäiset keynote -julkistukset tullaan tekemään syksyn aikana ja edellisen tapahtuman ohjelmaan voit tutustua täällä.

Konferenssin yhteydessä järjestetään myös kumppaniyrityksille suunnattu näyttely. Yritysten on mahdollista saada näkyvyyttä ja tulla esittelemään omia ratkaisujaan.
Aiempina vuosina tilaisuus on kerännyt laajasti tekoälystä kiinnostuneita niin yrityksen johdosta asiantuntijoihin kuin yliopistojen professoreista tutkijoihin.
Tulevassakin tilaisuudessa tavoitteena on kattaa koko kuulijakunta ja tuoda esille mikä on tämän hetken tilanne ja tulevaisuuden näkymä tekoälyn soveltamiselle rakennetussa ympäristössä.